Teljes útlezárás az 55-ös főúton Ásotthalomnál

2019.12.09. 09:35

Árokba hajtott egy autó Ásotthalomnál, többen megsérültek

Személyi sérüléses baleset miatt teljes útlezárásra számíthatnak az utazók az 55-ös számú főúton, Ásotthalom közelében.

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Fotó: Picasa

Hat ember megsérült abban a balesetben, amely a Csongrád megyei Ásotthalom közelében történt, az 55-ös főúton. Egy munkásokat szállító kisteherautó tartott Szeged irányába, amikor egy balkanyarban a lefagyott úton szalagkorlátnak csúszott, majd átsodródott a menetirány szerinti bal oldalba, ezt követően pedig a jobb oldali vízelvezető árokba a tetejére borult. Elsődleges információink szerint a balesetben hatan sérültek meg, őket a mentők Szegedre szállították. A főút több szakasza is le volt fagyva a kora reggeli órákban. Az érintett útszakaszt a helyszínelés és a mentési munkálatok idejére teljes szélességében órákra lezárták, több kilométeren torlódtak az autók.

 

A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat Ásotthalom irányába terelik. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában