Látta?

2020.04.30. 13:23

Halálos baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A rendőrök a polgárok segítségét kérik egy baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

delmagyar.hu

Fotó: Frank Yvette

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság halálos közúti baleset vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A baleset 2019. április 29-én 6 óra 36 perc körül történt Szegeden, a Temesvári körút és a Székely sor kereszteződésében. Egy, a Temesvári körúton haladó személyautónak egy a Derkovits fasor felől érkező autó ütközött. Ennek következtében az egyik jármű megpördült, és elsodort egy ott közlekedő kerékpárost. A kerékpáros nő olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri elsősorban annak a tehergépkocsivezető jelentkezését, aki a baleset bekövetkezésekor a helyszínen volt, és látta az eseményt.

A tehergépkocsi vezetője és a közlekedési baleset további szemtanúi jelentkezhetnek személyesen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon (6722 Szeged, Kossuth Lajos sugárút 22-24.), vagy telefonon, a 06-62-562-400-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában