Extrém sebességgel száguldoztak egyesek a hétvégén

2020.06.02. 14:38

Autóversenyzők a közutakon

Volt, aki a megengedett 90 km/órás sebesség duplájával száguldott.

delmagyar.hu

Szeged 2020.02.14. gyorsan mennek az autók a Földmíves utcában fotó: Kuklis István Délmagyarország DM

Fotó: Kuklis István (Illusztráció)

A Csongrád megyei rendőrök több gyorshajtót is bemértek a hosszú hétvégén, de a szabálytalan járművezetők közül kiemelkedik az az autós, aki a megengedett 90 km/óra helyett a duplájával hajtott.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztálya rendszeresen hajt végre ellenőrzést a balesetek megelőzése érdekében. A napokban sebességmérést végeztek az 55-ös és 47-es számú főutakon. Ennek során több gépjárművezetővel szemben intézkedtek, közülük néhányan jelentősen túllépték a megengedett sebességhatárt. Volt olyan autós, aki a megengedett 90 helyett 180 km/órával hajtott, de több jármű sebessége is meghaladta a 140 km/órát. A sofőrökkel szemben az egyenruhások közigazgatási bírságot szabtak ki.

Felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a sebességtúllépés potenciális balesetveszélyt hordoz magában. Ezért a rendőrség ismételten kéri, hogy minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat!

Az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

….hogy mindenki hazaérjen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában