Száguldoztak

2020.10.14. 12:52

Őket fotózta le a traffipax Kútvölgynél – Galéria a gyorshajtókról

Sebességet mértek a 47-esen a rendőrök.

delmagyar.hu

Fotó: Police.hu

Egy személyautó vezetője csaknem a megengedett legnagyobb sebesség duplájával hajtott Kútvölgy közelében a 47-es számú főúton.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai sebességmérést végeztek 2020. október 13-án napközben, a megye útjain. A cél továbbra is a sebességhatárok betartásának ellenőrzése, a közlekedésbiztonság javítása, illetve a szabálytalankodók kiszűrése volt. Egy nap alatt hat olyan szabályszegőről készült képfelvétel, aki jelentősen túllépte a megengedett sebességhatárt. – írja a Police.hu.

Egy gépjárművezető két nappal korábban 90 helyett 170 km/órával hajtott a 47-es számú főúton. A sofőrökkel szemben az egyenruhások közigazgatási, valamint helyszíni bírságot szabtak ki.

A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a sebességtúllépés potenciális balesetveszélyt hordoz magában, ezért kérjük, hogy minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat!

Az utak biztonságáért, a balesetek elkerüléséért a legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek azzal, hogy a szabályokat betartva vesznek részt a közúti közlekedésben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában