Néhány óra alatt elkapták őket

2020.12.20. 10:39

Fűkaszát és kályhát loptak

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a két helybeli férfival szemben, akik fűkaszát és kályhát tulajdonítottak el a megyei jogú városban. Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 2020. 12. 20., v – 06:08 A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a két helybeli férfival szemben, akik fűkaszát és kályhát tulajdonítottak el a megyei jogú városban.

delmagyar.hu

 

A megalapozott gyanú szerint a 49 és 20 éves feltételezett elkövetők 2020. április 9-én reggel mentek be a külvárosban fekvő társasház területére. Az ott lévő tárolót kinyitották, majd abból kivettek egy benzinmotoros fűkaszát. Távozás közben az udvarról még egy öntöttvas kályhát is magukkal vittek. A sértett csak órákkal később vette észre a lopást, ezután a 112-es központi segélyhívó számon bejelentést tett a rendőrségre.

A terület körzeti megbízottjai adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát. Gyanúsítotti kihallgatásukon a férfiak részben elismerték a cselekményüket, ellenük lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait megküldték az illetékes ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában