Mezőgazdasági vontatóval ütköztek

2021.02.23. 15:24

Mártélyi baleset – meghalt a motorkerékpáros

Február 23-án baleset történt Mártély közelében, egy motorkerékpár és egy mezőgazdasági jármű ütközött egymásnak. A motorkerékpáron utazó két személy megsérült, egyikük belehalt sérüléseibe.

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Fotó: Donka Ferenc

" data-width="500" data-show-text="true">

Friss: A motorkerékpáros a kórházba szállítást követően elhunyt. Az információkat a rendőrség is megerősítette.

Korábban írtuk: Megszűnt a forgalomkorlátozás az 4521-es úton, Mártély közelében, ahol korábban teljes útlezárás volt érvényben. Egy motorkerékpár és egy mezőgazdasági vontató ütközött össze 2021. február 23-án 14 óra körül a 4521-es számú út 27-es kilométerszelvényében. A balesetben a motorral közlekedő két férfi megsérült. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták. A forgalomkorlátozás 17 órakor megszűnt, az út ismét teljes szélességében járható.

Kedden délután személyi sérüléses baleset történt Mártély közelében. A police.hu annyit közölt, hogy egy mezőgazdasági vontató ütközött össze egy motorkerékpárral. Az elsődleges információk szerint a motoron utazó két férfi sérült meg a balesetben. Egyiküket mentőhelikopter szállította el.

Az érintett útszakaszt a rendőrség teljesen lezárt, kerülni a 4523-45-47-es főút útvonalon lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában