#Gyilkosság

2021.04.23. 15:50

Rettenet: halálra verte feleségét egy férfi egy szegedi panzióban – fotók

Egy panzióban vertek halálra egy nőt pénteken Szegeden. A rendőrök a nő férjét elfogták, előállították és őrizetbe vették. A 49 éves férfi ellen emberölés miatt indítottak eljárást. A bíróság még a hétvégén elrendelheti a letartóztatását. Hasonló tragédia legutóbb tavaly év végéhez közel történt Szegeden. Akkor Subasán ölte meg a feleségét egy 38 éves férfi.

Suki Zoltán

Fotó: police.hu

A férje végezhetett azzal a nővel, akinek a holttestére egy Batthyány utcai panzióban találtak Szegeden pénteken. A gyilkosság a rendőrség szerint dél körül történhetett. Egyelőre annyit tudni, hogy a férfi halálra verte a feleségét, de azt, hogy miért, még nem közölték. Annyi biztos még, hogy a férfi a gyilkosság után elhagyta a szobát, majd a szálláshely tulajdonosának elmondta a történteket, aki értesítette a rendőröket.

Információink szerint a férfi nem próbált menekülni, a panzióban kapták el a rendőrök.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a 49 éves férfit őrizetbe vették, és emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást ellene. A bíróság még a hétvégén elrendelheti a letartóztatását.

Hasonló tragédia legutóbb tavaly év végéhez közel történt Szegeden. Akkor Subasán ölte meg a feleségét egy 38 éves férfi. Az asszony nyolc hónapos terhes volt. Az udvaron végzett a nővel, ott találtak a holttestére. Az egyik szomszéd akkor a Délmagyarországnak azt mondta, hogy úgy tudja, hogy a felesége torkát vágta el a férfi. A szomszédok szerint a házaspár csendesen élt, visszahúzódóak voltak. A férfit nem sokkal a gyilkosság után az anyja házában kapták el a rendőrök Domaszéken.

Az emberölés büntetési tétele alapesetben 5-től 15 évig terjedő szabadságvesztés. Mivel azonban a nő terhes volt, és különös kegyetlenséggel végzett vele a férje, ha elítélik, valószínűleg a leghosszabb büntetést kapja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában