kávégépet és hajnyírógépet is lopott

2021.04.04. 13:16

Néhány órán belül rendőrkézre került az ambrózfalvi betörő

A nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 20 éves férfival szemben, aki betört egy ingatlanba Ambrózfalván. Lopás miatt indult ellene eljárás.

delmagyar.hu

Fotó: Illusztráció / Pixabay

A helybeli férfi február 24-én hajnalban mászott át a családi ház kerítésén, az udvaron lévő tárolóból benzinmotoros fűkaszát vett ki, ezután berúgta az ingatlan bejárati ajtaját és onnan laptopot, kávégépet és hajnyírógépet vett magához, majd távozott.

A távol lévő tulajdonos csak órákkal később – miután hazaért a munkahelyéről – vette észre értékeinek hiányát, és a 112-es központi segélyhívó számon bejelentést tett a rendőrségre.

A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Makói Rendőrkapitányságon.

A nyomozók lefoglalták az eltulajdonított értékeket és visszaadták azokat a tulajdonosnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában