Kár volt elindulni

2021.04.19. 14:16

Se engedély, se rendszám

A szegedi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát azzal az 58 éves férfival szemben, aki olyan járműszerelvénnyel közlekedett Szatymazon, amelyen nem volt hatósági jelzés.

delmagyar.hu

Illusztráció: Police.hu

Forrás: Police.hu

A balástyai sofőrt Szatymaz külterületén igazoltatták a terület körzeti megbízottai 2021. január 1-jén délután, mivel a traktoron és a pótkocsin nem volt rendszám. Ezenkívül a sofőr a helyszínen sem vezetői engedélyt, sem forgalmi engedélyt nem tudott átadni a rendőröknek, illetve a mezőgazdasági vontató nem rendelkezett érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással. A vezetőt a járőrök előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja mellett szabálysértési eljárást is kezdeményeztek vele szemben a rendőrök. A nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában