Határinfó

2021.07.24. 21:18

Frissítve: Csökkent a várakozási idő Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen

Ha tehetik, válasszanak másik átkelőt a kilépésre! – hívja fel a figyelmet a rendőrség.

delmagyar.hu

A kilépő személyforgalomban várakozásra kell számítani, ha tehetik, válasszanak másik átkelőt!

A személyforgalomban kilépni szándékozók jelenleg Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen megközelítően három órás várakozás után tudják elhagyni az országot.

A gyorsabb átkelés érdekében, ha tehetik, kérjük válasszák a Gyula vagy a Battonya közúti határátkelőhelyek valamelyikét!

Javasoljuk, hogy indulás előtt továbbra is tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről. Jelen idejű információk olvashatók a www.police.hu oldal Határinfó rovatában, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével is tájékozódhatnak az utazók. – írja a police.hu.

Ugyancsak fontos, hogy indulás előtt mindenki ellenőrizze az úti okmányai meglétét, a gépkocsi műszaki állapotát, vegyenek magukhoz elegendő mennyiségű folyadékot, és ha szükséges, ne felejtsék otthon gyógyszereiket! Amennyiben rendőri segítségre van szükségük, hívják a 112-es segélyhívót!

A rendőrök mindent megtesznek az átléptetés gyorsítása érdekében. Az utazók türelmét, megértését kérik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában