Szegvár

2021.10.26. 12:03

Hat méter mély kútba esett egy szarvasmarha – Fotók a mentésről

Hat méter mély kútba esett egy szarvasmarha hétfőn délután Szegvár külterületén.

delmagyar.hu

Fotó: Katasztrófavédelem

A szentesi hivatásos és a szegvári önkéntes tűzoltók hevedereket rögzítettek az állatra, majd azokat egy erőgépre erősítették. A tűzoltók több órás, megfeszített munka után sérülések nélkül, épségben mentették ki a riadt, fáradt állatot a használaton kívüli kútból.

További események a megyében:

Egy kamion kereke füstölt, izzott hétfőn az M43-as autópályán hétfőn reggel, Szeged közelében. A szegedi tűzoltók hűtötték vissza az izzó alkatrészeket, ennek köszönhetően a jármű nem károsodott. Senki sem sérült meg.

Sokadszorra mentett életet idén a szén-monoxid-érzékelő Csongrád-Csanád megyében. Ezúttal egy szegedi, Hullám utcai lakásban jelzett a készülék hétfőn délután. A nyílt égésterű vízmelegítő közelében emelkedett meg a koncentráció, melyet a tűzoltók készülékei is kimutattak. Az érzékelőnek köszönhetően senki sem sérült meg. A lakók biztonsága érdekében a gázszolgáltató a hibás készüléket leválasztotta a hálózatról.

Álló kamionba csapódott két személyautó és egy furgon is hétfőn este az M5-ös autópályán. Szeged közelében történt a baleset, melyhez a Kisteleki és a szegedi hivatásos, valamint a csengelei önkéntes tűzoltókat riasztotta a főügyelet. A tűzoltók teljes útlezárás mellett végezték el a mentést, a balesetben egy ember megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában