Kék hírek

2022.01.07. 10:42

Még mindig keresik a novemberben eltűnt szegedi férfit

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 65 éves férfi megtalálásában.

delmagyar.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság közleményében felhívta a figyelmet, hogy körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Látó Sándor eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 65 éves férfi 2021. november 10-én a kora délután, szegedi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. 

Látó Sándor 170 centiméter magas, testes, rövid ősz hajú, elől kopaszodó, arca bajszos, borostás. Eltűnésekor fekete műbőr kabátot, szürke polár pulóvert, szürek hosszú ujjú inget, sötétkék melegítőnadrágot és kék félcipőt viselt. 

A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. 

Az eltűnt személyről képet EZEN A LINKEN érheti el.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában