Dönthet a bíróság

2022.02.01. 10:28

Letartóztathatják a férfit, aki brutálisan összevert egy nőt Vásárhelyen

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség közleményében azt írja, hogy letartóztatását indítványozta annak a román férfinak, aki szombat délután okozott súlyos sérüléseket a sértettnek.

delmagyar.hu

Fotó: Tóth Zoltán

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség közleményében azt írja, hogy letartóztatását indítványozta annak a román férfinak, aki szombat délután okozott súlyos sérüléseket a sértettnek. A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított a cselekményt követően röviddel megismert nőt 2022. január 29. napján délután, Hódmezővásárhelyen az albérletének szobájában több alkalommal ököllel fejen és felsőtesten ütötte.

 

A sértettet röviddel ezt követően félmeztelenül, magatehetetlen állapotban, a fagypontot néhány fokkal meghaladó hidegben találták meg egy a házhoz közeli vízelvezető árokban a járókelők, akik a mentőket értesítették a nő állapotát látva. A sértett az ügyészség tájékoztatása szerint súlyos, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett el, továbbra is kórházi kezelésre szorul.

 

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére. A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója a mai napon, telekommunikációs eszközzel megtartott ülésén hoz döntést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában