Szegeden egy plébániára is betörtek

2022.03.04. 13:37

Kirabolt egy férfi egy domaszéki lottózót

A szegedi rendőrök elfogtak egy férfit, aki egy domaszéki lottózóba, valamint egy másik férfit is, aki egy imaházba és egy plébániára tört be Szegeden.

delmagyar.hu

A megalapozott gyanú szerint egy 29 éves férfi 2022. február 28-án hajnalban Domaszéken felfeszítette egy lottózó ablakát, majd onnan készpénzt, mobiltelefont és sorsjegyeket tulajdonított el, több mint 300 ezer forint értékben. A rendőrök az elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként rövid időn belül azonosították a korábbról ismert B. Márkot, akit elfogtak és előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. Az kutatás során az ellopott sorsjegyeket lefoglalták és visszaadták a jogos tulajdonosának. – írja a Police.hu.

Forrás: Police.hu

A nyomozók a napokban kihallgattak egy 32 éves férfit is, aki a megalapozott gyanú szerint február hónapban egy imaházba és egy plébániába tört be, ahonnan készpénzt és egyéb használati eszközöket vitt el magával, mellyel 100 ezer forintot meghaladó kárt okozott.

Forrás: Police.hu

A rendőrök mindkét elkövetőt őrizetbe vették, ellenük lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában