Összefoglaló

2022.06.29. 12:26

Szabadtéri tűzesetek és műszaki mentések a megyében

delmagyar.hu

Egy tanya melléképülete, valamint a környező füves terület lángolt kedden délután Domaszéken. A főügyelet a szegedi és a ruzsai hivatásos, valamint a mórahalmi önkéntes tűzoltókat riasztotta a helyszínre. A tűzoltók kiérkezése előtt egy gázpalack is felrobbant az épületben. Két vízsugárral fojtották el az egységek a lángokat, melyek egy gabonatáblát is elértek. A tűzesetben személyi sérülés nem történt.

A 43-as úton Makónál a lábon álló gabona lángolt kedden délután. A tűz négyezer négyzetméteres területet érintett. Négy vízsugárral oltották el a makói egységek, senki sem sérült meg.

Árokba sodródott egy autó kedden reggel Szentesnél, a 451-es úton. A szentesi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, négyen sérültek meg a balesetben.

Halálos baleset történt az M43-as autópálya mentén kedden délután. A pálya mellett futó szervízútról az árokba zuhant egy autó, sofőrje kirepült a járműből. A szegedi tűzoltók két egysége érkezett a helyszínre. Áramtalanították a járművet, majd biztosították a helyszínt a mentési munkálatok idejére. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában