Félpályán már megindult a forgalom

2022.08.09. 17:03

Francia terepjáró és furgon ütközött az M5-ösön Balástyánál - fotók a helyszínről

Delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Információink szerint egy francia terepjáró és furgon ütközött össze, majd felborultak az M5-ös autópályán Balástya határában. Szeged felé haladt a francia terepjáró, amikor női vezetője elvesztette uralmát a jármű felett, a belső szalagkorlátnak ütközött, majd a sofőr ellenkormányzott, amitől a terepjáró felborult és fejtetőn állt meg. Közben egy furgonnal is összeütközött, ami felborult. 

A rendőrség szerint nem sérült meg senki, de mint megtudtuk, a helyszínre mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett. A kiérkező tűzoltók áramtalanították a járműveket. A helyszíni szemle és a mentés idejére teljesen lezárták az érintett útszakaszt, ami miatt hatalmas torlódás alakult ki a Szeged felé vezető oldalon. Egyes autósok a torlódást látva visszatolattak a sztrádán a kisteleki lehajtóig, majd onnan az 5-ös főúton tudtak tovább haladni. Úgy tudjuk, hogy a francia terepjáró után még több francia terepjáró is haladt konvojban, mindegyiket nő vezette és utasaik is nők voltak. 

Korábban írtuk: 

A rendelkezésre álló adatok szerint két személyautó ütközött össze augusztus 9-én valamivel 17  óra előtt az M5-ös autópálya 145-ös kilométerszelvényében, Szeged irányába, Balástya közelében - közölt részleteket a balesetről a rendőrség honlapja. Az elsődleges információk szerint senki nem sérült meg, viszont a helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán teljes az útlezárás, nem félpályás - írták a közleményben. A műszaki mentés 17 órakor teljes útlezárás mellett kezdődött meg, 17 óra 45 perctől azonban a leállósávban megindult a forgalom.

Korábban írtuk: 

Baleset történt az M5-ös autópálya Budapest irányába vezető oldalán Balástya közelében, a 145. kilométerszelvényben. A helyszíni szemle időtartama várhatóan két óra, a baleset helyszínén félpályás útzár van érvényben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában