Rengeteget dolgoztak a tűzoltók

2022.08.15. 13:15

Mutatjuk, mi minden gyulladt fel a hétvégén

Delmagyar.hu

Fotó: Karnok Csaba

Több tűzeset és baleset adott munkát a tűzoltóknak a hétvégén.

Pénteken délután Szegeden, a Bajai úti vasúti átjáró mellett ezer négyzetméteren égett a száraz fű és avar. A tűz továbbterjedését a szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral akadályozták meg.

A reggeli órákban egy személygépjármű árokba sodródott Fábiánsebestyén külterületén. A szentesi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a balesetben senki sem sérült meg.

Csanádpalota közelében egy személygépjármű szántóföldre sodródott, ahol többször átfordult. Az autó vezetőjét a makói hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki, valamint áramtalanították a járművet.

Szombaton délután négy hektár területen száraz fű és avar, valamint megközelítőleg száz körbála égett Tiszasziget közelében. A szegedi hivatásos tűzoltók három vízsugárral avatkoztak be a tűzeset során.

Ruzsa külterületén kétszáz négyzetméteren, Szegeden, az Alsó kikötő soron két négyzetméteren lángolt a száraz fű és avar. A tűzesetekhez a ruzsai a kiskunmajsai, a kiskunhalasi és a szegedi hivatásos tűzoltók vonultak, akik munkáját a ruzsai önkéntes tűzoltók segítették.

Röszkén, a Fő utcán családi házban inverter alatti biztosíték tábla égett. A tüzet a kisteleki hivatásos tűzoltók oltották el.

Két személygépkocsi ütközött össze Makón, a Szegfű utcában. A makói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben egy személy megsérült.

Vasárnap a délutáni órákban egy hektár területen száraz fű és avar, valamint egy ötven négyzetméteres melléképület teljes terjedelmében égett Szegeden, a Lebő tanyák közelében. A város hivatásos tűzoltói négy vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését.

Szegeden, a Dolgos utcában valamint, Szentesen, a Nagynyomás tanyák közelében összehordott szemét égett. A tűzesetekhez a szegedi és a szentesi hivatásos tűzoltókat riasztották.

Családi ház udvarán egy személygépkocsi motortere égett Hódmezővásárhelyen, a Tornyai János utcában. A lángokat a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fojtották el.

A reggeli órákban két személygépkocsi ütközött össze Mártély közelében. A balesethez a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket. A balesetben egy személy sérült meg.

Vasárnap két segítségnyújtáshoz vonultak a megyeszékhely hivatásos tűzoltói. Szegeden, a Berlini körúton, valamint a Pentelei soron idős személyek rosszullét miatt nem tudtak ajtót nyitni. Mindkét esetben létra segítségével jutottak be a tűzoltók a lezárt lakásokba, majd az idős személyeket átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában