Tüzek és balesetek

2022.08.17. 11:04

Nyolcvanhat tonna szén izzott Hódmezővásárhelyen

Delmagyar.hu

Fotó: Karnok Csaba

Nyolcvanhat tonna szén izzott Hódmezővásárhelyen, a Kistöltés utcában. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral és kéziszerszámok segítségével szüntették meg az izzást. Munkájukat erőgép is segítette.

Falnak ütközött egy idős személy gépkocsival Domaszéken, a Hóvirág utcában. A járművet a szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították. Személyi sérülés nem történt.

Kedden egy szegedi lakáshoz riasztották a szegedi hivatásos egységet. A tulajdonos elesett és nem tudott ajtót nyitni. A tűzoltók felnyitották a lezárt lakást, majd az idős személyt átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik azonnal megkezdték az ellátást.

Mindszenten, a Budai Nagy Antal utcában úttestre dőlt, villanyvezetéket szakított és akadályozta a forgalmat egy kidőlt fa. A Kiss Ernő utcában szintén úttestre dőlt egy fa, a Budai Nagy Antal utcában épületre hasadt egy faág. A műszaki mentéseket a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel végezték, munkájukat a mindszenti önkéntes tűzoltók segítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában