15 hektáron égett a nádas

2022.08.07. 16:31

Tűz ütött ki Domaszék közelében is - fotók

Delmagyar.hu

A katasztrófavédelem 20.39-kor tájékoztatott honlapján: mintegy huszonöt hektáron ég a nádas, a tarló és egy olajfás terület Szeged külterületén, közel az M5-ös autópályához. A ruzsai, a kisteleki, a hódmezővásárhelyi, a szegedi és a makói hivatásos, valamint a szegedi önkéntes tűzoltók megakadályozták a lángok továbbterjedését. A beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja, állt a közleményben. A tüzet 21 óra körül sikerült eloltani. 

Korábban írtuk: 

Tűz van Szeged és Domaszék között, a Magyari út mellett. A gomolygó füstöt kollégáink is észlelték, be is jelentették a katasztrófavédelemnél - a helyszín közelében fotók is készültek. A tűzoltók már megérkeztek a tűzesethez, zajlik az oltás. 

A katasztrófavédelem úgy tájékoztatott a tűzeset kapcsán: tizenöt hektáron ég a nádas Szeged külterületén, közel az M5-ös autópályához. A ruzsai, a kisteleki, a hódmezővásárhelyi, a szegedi és a makói hivatásos tűzoltók folyamatosan oltják a lángokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában