Siker

2022.09.16. 17:25

Harmadik lett atlétikában a megyei rendőr-főkapitányság

A Belügyminisztérium 2022. évi Országos Atlétika Bajnokságát szeptember 14-én rendezte meg Budapesten a Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási Továbbképzési, és Rehabilitációs Központja. A megmérettetésen a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság csapata a harmadik helyen végzett a megyék közt.

Delmagyar.hu

Fotó: Police.hu

A Belügyminisztérium központi szervei számára rendezett versenyen 34 csapat mérte össze tudását. A megyéből pontszerzőként végzett Wéber Vanda rendőr törzsőrmester, aki 100 méteres síkfutásban a 2. helyen zárt és súlylökésben a hatodik lett. 

Fotós: Police.hu

Kis Máté r. tőrm, a 1500 méteres síkfutásban a 35 év alattiak közt a 4-ik, míg Molnár Enikő 10-ik lett. A Viczián Péter r.hdgy, Kőrösi Sándor r.ftőrm, Kis Máté r. tőrm, Fábián András r. tőrm. által alkotott csapat, akik a 4x400 méteres váltófutásban szintén a hatodik helyre küzdötte fel magát. Vendlóczki Károly Richárd r. ftőrm súlylökésben a 11-ik helyig jutott, míg Balázs Adrienn r. ftőrm 100 méteres síkfutásban a 12-ik helyen zárt.

Fotós: Police.hu

A CSCSMRFK a 34 induló csapat közt a 9. helyen, a rendőr-főkapitányságok között a 3. helyen fejezte be a napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában