Felvette őket a biztonsági kamera

2022.09.02. 12:35

Lopás miatt keresnek a rendőrök két nőt Szegeden

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két nő azonosításában, akik egy helyi üzletből ruházati termékeket tulajdonítottak el.

Fotó: Police.hu

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen - derült ki a rendőrség honlapjáról. A feljelentés adatai szerint az elkövetők 2022. április 29-én délután az egyik szegedi bevásárlóközpontból több ruházati terméket tulajdonítottak el.

A biztonsági kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőkről. Egyikük 30-35 év körüli, erős testalkatú, kerek arcú, haja sötét, hátközépig ér. Az elkövetéskor kék farmerruhát, fekete sztreccsnadrágot, ezüstszínű papucsot viselt. Derekán fekete pulóver volt. Társa 25-30 év körüli, átlagos testalkatú, haja sötét, vállig érő. Fekete kardigánt, sötét felsőt, szürke térdig érő szoknyát és fehér sportcipőt viselt.

Fotós: Police.hu
Fotós: Police.hu

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható nőket felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában