Halálos baleset

2022.09.05. 08:24

Heten haltak szörnyet a vonatbalesetben Kunfehértónál - további fotók a helyszínről

Delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetnek nem öt, hanem hét halálos áldozata van. A helyszíni szemle során kiderült, hogy heten ültek a szerencsétlenül járt Opel Corsában. 

Korábban írtuk: 

Ahogy a Baon nyomán portálunk is hírül adta, tragédia történt a szomszédos megyében, Kunfehértónál: öten vesztették életüket egy vonattal ütköző autóban. 

A baleset a Kiskunhalasra vezető út melletti síneknél történt hétfő reggel, a részletekről korábbi cikkünkben rájékozódhatnak. A tragédia helyszínén készített kollégánk felvételeket. 

Fotós: Donka Ferenc
Fotós: Donka Ferenc

A rendőrség úgy tájékoztatta lapunkat: a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2022. szeptember 5-én 6 óra 45 perckor Kunfehértó térségében - egy földutat keresztező vasúti átjáróban - egy motorvonat és egy személyautó összeütközött. Az autó sofőrje és négy utasa a baleset következtében a helyszínen életüket vesztették. 

Fotós: Donka Ferenc

Az elsődleges adatok szerint a vonat utasai nem sérültek meg, azonban a mozdonyvezetőt könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A helyszínelés ideje alatt az 5412-es számú út 7-es kilométerénél félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában