Lezárt akta

2022.10.23. 16:40

Fortuna nem mosolygott a kocsmárosra

Egy baksi kocsma tulajdonosa illegálisan üzemeltetett játékgépeket. A férfinak tiltott szerencsejáték szervezése miatt kell felelnie.

delmagyar.hu

Forrás: police.hu

A rendőrségre 2021. július 16-án érkezett bejelentés, mely szerint egy mindszenti férfi pénzét elnyelte egy játékgép Bakson, az összeget pedig azóta sem térítették meg a játékgépet üzemeltető kocsmában. A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során több, az inkriminált baksi kocsmában elhelyezett, szerencsejátékok futtatására alkalmas eszközről szereztek információt.

Néhány héttel később a rendőrök a Nemzeti Adó-és Vámhivatal és a Szerencsejáték Felügyelet munkatársaival együtt kopogtattak az ivó ajtaján. A közös ellenőrzésen egy számítógépet foglaltak le, amin a pultosok – kizárólag a már ismert vendégek részére – tiltott szerencsejátékot futtattak. A játékosok által befizetett összegeket egy, a pult alatt tárolt vászonzsákba gyűjtötték; ebből a zsákból fizették ki a nyereményeket is.

A kocsma tulajdonosa a nyomozók előtt beismerő vallomást tett, az ügyet a Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában