Szegedi Járásbíróság

2022.10.07. 10:00

Rendszeresen fenyegette az anyját – letartóztatását indítványozta a szegedi ügyészség

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a helybeli férfinek, aki az év eleje óta fenyegette, bántalmazta az édesanyját és még a bútorokat is megrongálta.

delmagyar.hu

Fotó: DM archív

A megalapozott gyanú szerint a férfi a vele együtt élő édesanyját január óta becsmérlő szavak használata mellett azzal fenyegeti, hogyha nem vesz neki italt, akkor őt megveri vagy szétveri a lakást. Mindezeken túlmenően nyáron a gyanúsított bántalmazta is a sértettet, valamint heti rendszerességgel a bútorokat, nyílászárókat is üti ököllel - írja közleményében az ügyészség.

A kapcsolati erőszak vétsége miatt indult eljárásban az ügyészség a többszörösen büntettet előéletű, visszaeső gyanúsított letartóztatásának elrendelését a bűnismétlés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel indítványozta. Az ügyészi indítványról a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája dönt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában