Súlyos vádak

2022.10.07. 11:54

Ujjcsont törés és kutyabántalmazás után előkerült a kasza is Bakson

A kisteleki rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát egy baksi férfival szemben, aki ellen súlyos testi sértés, állatkínzás és garázdaság miatt indult eljárás.

Fotó: police.hu

Az ittas férfi 2022. július 6-án kora este egy fiatalkorú ismerősével szólalkozott össze az utcán. Azt sérelmezte, hogy a lány állítólag hazugságokat terjeszt róla. A szóváltást tettlegesség követte, majd a sértett elesett. Ennek következtében ujjcsont törést szenvedett.

A feltételezett elkövető az eseményt követően hazament, ahol az udvaron egy vascsővel kezdte ütlegelni kutyáját és annak kölykeit. A bántalmazás következtében egy kiskutya elpusztult és másik kettő is súlyosan megsérült. Az esetet látva két szomszéd próbálta megállítani a férfit. Ekkor ő egy kaszát vett elő és az utcán fenyegette meg szomszédasszonyát és annak fiát.

A férfi ellen súlyos testi sértés bűntette, állatkínzás bűntette és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárás a Kisteleki Rendőrkapitányságon. A nyomozók az ügyet lezárták, azt vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában