Frissítés: ketten súlyosan, ketten könnyebben sérültek meg a keddi esti troli balesetben - Fotók

Rendőrök irányítják a forgalmat, torlódás várható.

Delmagyar.hu

Fotó: Suki Zoltán

Frissítve: Az ütközés során négy ember megsérült, közülük ketten könnyű, ketten pedig súlyos sérülést szenvedtek.  A sérültek jelenlegi állapota után érdeklődött a közlekedési társaság, de ilyen információt csak a sérültek közvetlen hozzátartozóinak adhat ki bármely egészségügyi intézet.

A társaság szakemberei azonnal, már a helyszínen megkezdték az eset kivizsgálását. A baleset körülményeinek pontos megértéséhez szakértő bevonását is igénybe veszik, illetve a járművön működő kamerák felvételeit is felhasználják.

A helyszín 22.00 órakor a műszaki mentést követően felszabadult, és a forgalom a teljes útszakaszon helyreállt. Az anyagi kár mindkét járműben jelentős, ennek pontos felmérése jelenlegi is tart.

Korábban írtuk: 

A RUTIN és az Útinform is kiadta, hogy baleset történt 20 óra magasságában a Tisza Lajos körút 49. előtt, félpályás az útlezárás, a forgalom rendőri irányítás mellett halad, egy órás helyszínelésre kell számítani. 

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályától megtudtuk, hogy két trolibusz ütközött a Tisza Lajos körút és a Mikszáth Kálmán utca sarkán. Az elsődleges információk szerint négyen megsérültek a balesetben, mindkét irányban torlódás várható. 

A Szegedi Közlekedési Kft. arról tájékoztatta az utasokat a baleset kapcsán, hogy forgalmi zavar történt a Tisza Lajos körúton. Emiatt a Bartók tér - Vár utca között pótlóbuszok közlekednek. Az Anna kút és Kecskés, Vadaspark között pótlóbuszok közlekednek. Előreláthatólag 5-20 perces vonali késések várhatóak.

Érintett járatok: 3-as, 3F-es, 4-es villamosvonal, valamint az 5-ös, 6-os, 8-as, 9-es, 10-es, 19-es trolibuszvonal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában