Három elfogás

2022.11.11. 11:35

Makón körözték, Ártándál kapták el a román férfit

A rendőrök Ártándnál és Nagykerekinél intézkedtek.

delmagyar.hu

Fotó: police.hu

A Nagykereki Autópálya Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy román férfi az általa vezetett kisbusszal. Az ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a forgalmi engedélyben szereplő alvázszám nem egyezik meg a gépjármű alvázszámával. A külföldinek egyedi azonosító jellel visszaélés bűntette miatt kell felelnie.

Két moldáv állampolgár jelentkezett kilépésre az országból 2022. november 10-én 20 órakor. A rendőrök ellenőrizték a férfiak dokumentumait, azonban észrevették, hogy az útlevelekben szereplő bélyegzők hamisítványok. Közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellenük büntetőeljárás.

A Makói Járásbíróság körözte azt a román férfit, aki az Ártándi Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett belépésre 2022. november 10-én éjfélkor. A rendőrök előállították a külföldit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában