Szitkozódott is

2022.11.03. 10:00

Nem volt időpontja, verekedni kezdett a beteg Szegeden

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki soron kívül akart a nyáron, Szegeden kardiológiai szakrendelésre bejutni.

delmagyar.hu

Fotó: DM archív

A vádirat szerint a vádlott idén június 2-án, a déli órákban beutalójával megjelent a járóbeteg szakellátáson. Miután közölték vele, hogy csak előzetesen egyeztetett időpontban tudja orvos fogadni, melyet külön kellett volna kérnie, a férfi mérgében felszaladt az emeleti rendeléshez, és ott az asszisztensektől követelte, hogy őt azonnal lássák el. Mivel felhívás ellenére sem volt hajlandó a rendelő ajtajából arrébb menni, biztonsági őrt kértek a helyszínre, aki szintén távozásra szólította fel az őt szidalmazó elkövetőt. A telefonján rendőri segítséget kérő biztonsági őr kezéből a vádlott kiverte a készüléket és ököllel hasba is ütötte őt, majd elmenekült az épületből.

Az elkövetőt a járási ügyészség garázdaság vétségének elkövetésével vádolja. Bűnösségének kérdésben a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában