Közlekedés

2022.11.14. 07:32

ÚtON: Baleset a Kastélykert utcánál

Delmagyar.hu

Az Algyői, a Bajai, a Dorozsmai út egyre hosszabb sorokból állnak, elsősorban a befele tartó oldalon. A Rádió Taxi Három munkatársaitól megtudtuk:  Algyőn, a Kastélykert utcánál baleset történt, amiről a rendőrség mobil útinformációs rendszere, a RUTIN is jelzést adott. A rendőrség információi alapján a baleset Algyő, Gyevi tanyák helyszínen történt negyed hét körül, a helyszíni szemle időtartama várhatóan egy óra. A helyszínen félpályás útzár van érvényben, lassú haladás lehetséges. A katasztrófavédelem közleményéből kiderült, hogy ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó a 47-es főút 216-os kilométere közelében, az Algyő és Szeged közötti szakaszon. A szegedi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

 A Makkosházi, Budapesti körúton rengeteg a jármű a Budapesti körúton zajló munkálat miatt, csakúgy a József Attila sugárúton, Retek, Rózsa, Agyagos utcán és a  Csillag tér is minden irányban torlódik. A Szabadkai út oda-vissza sűrű, és a Kálvária, illetve Petőfi sugárút eleje is be van lassulva. A forgalmasabb csomópontok tele vannak, mint a lámpás körforgalom, Mars tér, Dugonics tér, az Aradi vértanúk tere, a Boldogasszony sugárút, és úgy általában a belvárosi utcák. Sok az autó a Makai, Szőregi úton, a Bérkert, a Csanádi és Vedres utca, illetve a hidakra vezető utcák mind tele vannak, a hidakon belassult a forgalom, főleg a Belvárosi hídon a városközpont irányába. 

A köd miatt jelentősen romlottak a látási viszonyok, tartsuk be a követési távolságot, illetve válasszunk megfelelő sebességet, kiemelten a gyalogátkelők előtt! - javasolják a taxitársaság munkatársai. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában