Várandós anyuka is megsérült, amikor felborult egy autó Vásárhely és Békéssámson között - fotók a helyszínről

A baleset miatt lezárták az érintett útszakaszt. Három embert vittek kórházba.

Delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

A kiérkező mentők három személyt szállítottak kórházba annak a közlekedési balesetnek a helyszínéről, amely Hódmezővásárhely és Békéssámson között történt a 4421- es út 22 -es kilométerszelvényénél.

Értesüléseink szerint a személyautó Hódmezővásárhely irányából közlekedett Békéssámson felé, amikor a nedves aszfalton megcsúszott, ekkor a jármű irányíthatatlanná vált és az útról lesodródva felborult. A járműben egy húsz év körüli várandós anyuka, apuka és négy éves gyermeke utazott. A törött, felborult gépjármű az utat teljes szélességében elfoglalta, ezért a rendőrség az életmentés és a baleseti helyszínelés időtartamára lezárta azt. A kiérkező hódmezővásárhelyi tűzoltók végezték a műszaki mentést, majd áramtalanítást követően a járművet vissza borították kerekeire. A baleset pontos körülményeit a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Korábban írtuk:

Baleset történt Hódmezővásárhelyen, a 4421-es út 22. szelvényében - jelezte a rendőrség mobil útinformációs rendszere, a RUTIN 11.29-kor. Arra figyelmeztették az autósokat: a helyszínen fokozott figyelemmel közlekedjenek, mert torlódás várható. 

A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság információi szerint lesodródott az úttestről, majd felborult egy gépkocsi a Hódmezővásárhely és Békéssámson közötti út 22-es kilométerszelvényénél. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben hárman utaztak. A balesethez a mentők is kiérkeztek, a hatóságok teljes útlezárás mellett végzik a beavatkozást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában