Lezárt akta

2023.01.09. 13:33

Elfogták az állatkínzót

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy helyi férfi ügyében, aki lándzsával leszúrta szomszédja kutyáját.

delmagyar.hu

Fotó: police.hu

A rendőrségre 2022. május 27-én délután érkezett bejelentés, hogy egy kertesháznál ismeretlenek megszúrtak egy Golden Retriever kutyát, ami a bántalmazás miatt elpusztult. A rendőrök az elvégzett adatgyűjtés és tanúkihallgatások eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, akinek házában megtalálták a lándzsát, amivel az állatot megszúrták. 

Fotó: police.hu

A rendőrök a megtartott kutatás során egy kábítószer ültetvényt is találtak az állatkínzó birtokán. A nyomozók a gyanúsítottat kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását az ügyészségen. 

Fotó: police.hu 

A férfi ellen állatkínzás vétség, kábítószer birtoklása bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség részére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában