Háromszor is hívták a hétvégén a mentők a tűzoltókat

Sérült emberekhez riasztották az egységeket, akik nem tudtak ajtót nyitni. Tűz és baleset is adott munkát a katasztrófavédelemnek.

Delmagyar.hu

Kisteherautónak ütközött egy személyautó szombaton Szegednél, a Sándorfalvi úton. A szegedi egység áramtalanította a járműveket, egy ember megsérült a balesetben - áll a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hétvégi összefoglalójában.

Több kisebb helyen is égett egy domaszéki hétvégi ház tetőszerkezete vasárnap. A hajnali órákban érkezett a segélyhívás, a szegedi tűzoltók rövid idő alatt a helyszínre értek. Három vízsugárral végezték el a beavatkozást, megfékezve a tűz továbbterjedését az épületben. Személyi sérülés nem történt. 

Vasárnap a mentők három alkalommal is kérték a tűzoltók segítségét Csongrád-Csanád vármegyében. Mindhárom alkalommal sérült emberekhez riasztották az egységeket, akik nem tudtak ajtót nyitni a mentőszolgálat munkatársainak. Szentesen, Makón és Szegeden kellett beavatkozniuk a hivatásos egységeknek. A tűzoltók kéziszerszámok segítségével, két esetben az ablakon, egy esetben pedig a bejárati ajtót felfeszítve jutottak be a tűzoltók, a mentők ezt követően kezdhették meg az ellátást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában