Kiadvány

2023.01.12. 13:26

Új naptár

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2023-ban is elkészítette hagyományos prevenciós falinaptárát.

delmagyar.hu

Idén a „Környezetünk biztonsága a mi biztonságunk!” mottó alapján két kiadvány is készült, ezúttal a különböző településtípusok lakosságának biztonságára fókuszálva. - írja a police.hu

 A 112-es segélyhívó szám és a legfontosabb rendőrségi - bűnmegelőzési honlapok elérhetőségének megjelenítése mellett, a kiadványok középpontjában szereplő illusztrációk is ezt a célt szolgálják. A naptárakon látható gyermekrajzok a Tiszától a Balatonig - add át a biztonság stafétáját! elnevezésű, a CSCSVMRFK által kezdeményezett 5 megyés bűnmegelőzési projekt keretében meghirdetett gyermekrajzpályázat legjobb alkotásai közül kerültek ki.
A falinaptárak ingyenesen letölthetők a Bűnmegelőzési Osztály prevenciós anyagait és kiadványait tartalmazó www.bulisbiztonsag.hu honlapról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában