Rendőrség

2023.02.24. 11:56

Ellenőriztek az autópályán

A közlekedésbiztonság javítása, valamint a személysérüléses közúti közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az M43-as autópálya vármegyei szakaszán összehangolt intézkedéssorozatot hajtott végre.

delmagyar.hu

Forrás: police.hu

A szerdán tartott ellenőrzés során a legveszélyesebb, a közúti tragédiák bekövetkezésében kiemelt szerepet játszó szabályszegések kiszűrése és szankcionálása került fókuszba, különös tekintettel a 7,5 tonna feletti nehéz tehergépkocsik előzési tilalmának megszegésére, a járműszerelvények sebességtúllépésére, valamint az irányjelzés elmulasztására. A rendőrök 64 járművezetővel szemben intézkedtek. A 7,5 tonna feletti nehéz tehergépkocsik előzési tilalmának megszegése miatt 51 esetben, sebességtúllépés miatt 4 esetben, követési távolság meg nem tartása miatt 6 esetben, valamint 1 esetben biztonsági öv használata miatt közigazgatási bírságot szabtak ki. – írja a police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában