Elütöttek egy gyalogost, aki a helyszínen meghalt, feloldották az útzárat az 55-ösön - fotók

Közlekedési baleset miatt teljes útlezárás volt érvényben az 55-ös főúton Mórahalom közelében, amit 9.40 magasságában oldottak fel. Egy Szeged felé tartó autós elütött egy gyalogost, aki a helyszínen meghalt.

Delmagyar.hu

Fotó: Police.hu

A baleset 2023. február 1-jén, valamivel 6 óra után történt az 55-ös főút 18-as kilométerszelvényében, Mórahalom közelében. Egy autó elütött egy úton áthaladó gyalogost. 

 

Fotós: Donka Ferenc

A férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt - tudtuk meg a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól. Mint azt a helyszínen megtudtuk, férfi egy út melletti tanyánál hagyta elektromos háromkerekű kerékpárját, majd onnan gyalog indult el a mintegy 200 méterre lévő buszmegállóhoz. Az úttesten sétált, de láthatósági mellényt nem viselt, ezért a mögötte érkező autós nem vette észre a szürke ruhás férfit, és elgázolta. A gyalogos olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a gyors segítség ellenére a helyszínen életét vesztette. 

A helyszíni szemle idejére a főút érintett szakaszán teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrök a forgalmat Domaszéknél és Mórahalomnál is Zákányszék, illetve Röszke irányába terelték. Az útzárat 9.40 magasságában oldották fel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában