Megpróbálta megerőszakolni, majd a vízelvezetőbe dobta a vásárhelyi nőt - fotók a helyszínről

A román férfi és a sértett egy kocsmában ismerkedtek meg. A nő a szexuális kapcsolatot elutasította, mire a vádlott megverte, megpróbálta megerőszakolni, majd félmeztelenül az árokba dobta.

Fotó: Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség vádat emelt azzal a román férfivel szemben, aki tavaly év elején verte meg alkalmi ismerősét, majd miután megpróbálta megerőszakolni, egy vízelvezető árokba dobta a nőt.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett 2022. január 29-én dél körül Hódmezővásárhelyen egy kocsmában, ott ismerkedtek meg. A vádlott felajánlotta a nőnek, hogy folytassák az ivást a közeli albérletében. A lakásban a férfi szexuális kapcsolatot kezdeményezett, amit a nő elutasított, mire a férfi több alkalommal ököllel arcon ütötte. 

A sértett eszméletét vesztette, ezt kihasználva a vádlott megpróbálta megerőszakolni, majd a félig meztelen nőt a téli hidegben az ingatlanhoz közeli forgalmas út melletti vízelvezető árokba dobta. A sértett életveszélyes állapotba került, egy arra közlekedő autós értesítette a mentőket, akik a nőt sürgősségi kezelésre kórházba szállították.

Az ügyészség a férfit - aki letartóztatásban van - életveszélyt okozó testi sértés bűntettével és szexuális erőszak bűntettének kísérletével vádolja. Bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában