Csongrád-Csanád vármegye

2023.03.30. 09:00

Évet értékelt a vármegyei rendőr-főkapitányság

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. március 29-én tartotta évértékelő vezetői értekezletét. Dr. Polyák Zsolt rendőr dandártábornok, rendőrfőkapitány jelentést tett a főkapitányság szakterületeinek elmúlt évi munkájáról.

delmagyar.hu

Fotó: police.hu

Az értekezlet elöljárója dr. Tarcsa Csaba rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, a Készenléti Rendőrség parancsnoka, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes értékelte a területi szerv munkáját, valamint köszönetét fejezte ki az együttműködő szerveknek. Kiemelte, hogy a főkapitányság az Országos Rendőr-főkapitányság értékelése alapján azon négy rendőr-főkapitányság közé tartozik, amely tevékenységét kivételesre értékelték – tette közzé a police.hu

Az értekezlet keretében meghatározta a 2023. évi főbb célkitűzéseket, melyben továbbra is kiemelt szerepet kap az illegális migráció elleni küzdelem, valamint a közrend és közbiztonság garantálása.

Fotó: police.hu 

A rendezvényt személyes jelenlétével megtisztelő főispán, vármegyei közgyűlés elnöke, törvényszék elnöke, vármegyei főügyész, valamint a társ rendvédelmi szervek vezetői gratuláltak az elért eredményekhez.

Az értekezlet elöljárója a Készenléti Rendőrség tevékenységét segítő kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként, emléktárgyat adományozott dr. Révész Szabolcs rendőr alezredesnek, a Határrendészeti Kirendeltség Szeged vezetőjének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában