Gyűrűt követelt egy nőtől

A Makói Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy apátfalvi asszony ügyében, aki pénzt és gyűrűt követelve támadt egy nőre a községben.

delmagyar.hu

A megalapozott gyanú szerint 2022. október 2-án este Apátfalván egy helyi nő lépett oda kiszemelt áldozatához, hogy az "elejtett" pénztárcáját visszaadja – számolt be róla a police.hu

 A nő a pénztárcáért cserébe 50 ezer forint és egy aranygyűrű átadását követelte a sértettől, aki ennek nem tett eleget. A feltételezett elkövető ekkor megragadta őt, erőszakkal próbálta meg letépni az ujjáról az ékszert. A rabló cselekményét járókelők megszakították, így ezt követően a helyszínről elmenekült. A rendőrök rövid időn belül azonosították az 52 éves asszonyt, akit másnap elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak a Makói Rendőrkapitányságon.

Ellene rablás kísérlet és testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Makói Járási Ügyészség részére. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában