Teljes terjedelmében égett egy melléképület Pusztamérgesen

delmagyar.hu

Kigyulladt egy kamion csütörtökön reggel az M43-as autópályán, Makó közelében. A szegedi főügyelet összesen három egységet riasztott a helyszínre Makóról és Szegedről. A tűzoltók két vízsugárral, rövid idő alatt eloltották a lángokat, de a fülke teljesen kiégett, és a vontatmány egy része is megrongálódott. A sofőr nem sérült meg a tűzesetben. A sűrű füst miatt a munkálatok idejére az autópálya forgalmát lezárták.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület csütörtökön délelőtt Pusztamérgesen. A ruzsai, a kiskunmajsai és a kiskunhalasi tűzoltók érkeztek a helyszínre, azonnal megkezdték az oltást. Ekkor a tűz már a főépület tetőszerkezetére is átterjedt. Az egységek végül négy vízsugárral oltották el a lángokat, az ott élők közül senki sem sérült meg.  – írja a katasztrófavédelem hivatalos oldala.

Egy autó utastere égett csütörtökön délután Algyőnél. A szegedi hivatásos, valamint az algyői létesítményi tűzoltók fékezték meg a tüzet, nem sérült meg senki.

Egy magasban lógó, nagy méretű faág veszélyeztette a gyalogosokat Hódmezővásárhelyen. Csütörtökön délután érkezett a lakossági bejelentés, a műszaki mentést a város hivatásos egysége végezte el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában