Helyi kék hírek

2023.04.18. 21:11

Úthenger gázolt halálra egy munkást, Csanyteleken - Fotók

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Információink szerint az útépítésnél dolgoztak a munkások, amikor az úthenger az egyik dolgozót elgázolta. A szerencsétlenül járt férfi életéért több órán keresztül küzdöttek a mentők. A helyszínre még mentőhelikoptert is kértek, ami az út mellett tudott leszállni, de a 40 év körüli munkás életét már nem tudták megmenteni.Úgy tudjuk, hogy azon a szakaszon az építés miatt le volt zárva út. Azt, hogy a dolgozó munkást hogyan gázolta el az úthenger, és a felelősség kérdését a munkaügyi felügyelőség vizsgálja. 

A rendőrség szerint nem közlekedési baleset történt, mivel akkor - a munkavégzés miatt - le volt zárva az útszakasz. A helybeliek elmondták, hogy az útépítők épp a másik utcát fejezték be, ott nagyon becsületes és szervezett munkát végeztek. Semmi probléma nem volt, és nem is tudják elképzelni sem, hogyan történhetett a baleset. A tragédia a déli órák körül történt és kora estig tartott a helyszíni vizsgálat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában