A tűzoltók kezdték meg a fiatal férfi újraélesztését, aki súlyos füstmérgezést szenvedett vasárnap reggel Szegeden

delmagyar.hu

Két személyautó és egy kisteherautó karambolozott pénteken Algyőnél. A szegedi hivatásos és az algyői létesítményi tűzoltók végezték el a műszaki mentést, négyen sérültek meg a balesetben.

Autó motortere égett szombaton Szentes belterületén. Az utasok időben kiszálltak a járműből, nem sérültek meg. A szentesi hivatásos egység oltotta el a lángokat, majd visszahűtötte az izzó motorteret. – írja a katasztrófavédelem hivatalos oldala.

A tűzoltók kezdték meg annak a fiatal férfinak az újraélesztését, aki súlyos füstmérgezést szenvedett vasárnap reggel Szegeden. Fél hétkor riasztották a szegedi hivatásos tűzoltókat egy harmadik emeleti lakáshoz. A konyhában volt tűz, a sűrű füst az egész lakást elborította. A tűzoltók azonnal megkezdték a férfi újraélesztését, amit a mentők kiérkezéséig folytattak, közben egy vízsugárral eloltották a lángokat. A tűz okát vizsgálják a szakemberek.

Fél hektáron égett a nádas vasárnap Szegeden, a Baktói városrészben. A város hivatásos tűzoltói oltották el a lángokat, nem sérült meg senki. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában