Csongrád-Csanád vármegye

2023.05.15. 12:26

Tetejére borult egy gépkocsi Vásárhelyen

delmagyar.hu

Szombaton kora reggel Zákányszék külterületén, az 5431-es út 12-es kilométerszelvényénél kettő személygépjármű ütközött, az egyik jármű az oldalára borult. A szegedi és a ruzsai hivatásos tűzoltókat riasztotta a főügyelet, akik elvégezték a műszaki mentést. A balesetben három személy megsérült. A mentés idején forgalomkorlátozás volt érvényben az érintett útszakaszon.

Hódmezővásárhelyen a Juhász Mihály utcában szombaton reggel egy nagy méretű fa ága lehasadt, mely a járókelőket és az autós forgalmat veszélyeztette. A város hivatásos egysége motoros láncfűrésszel végezte el a műszaki mentést.

Szombat este a tetejére borult egy gépkocsi a Hódmezővásárhelyt és Mártélyt összekötő út 28-as kilométerszelvényénél. A járműben csak a vezetője utazott, aki megsérült. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést. A műszaki mentés idején forgalomkorlátozás volt érvényben.

Szegeden a Fésű utcában szombaton este kettő nagy méretű fa a járdára és az úttestre dőlt, melyek a gyalogos és az autós forgalmat veszélyeztették. A szegedi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel végezték el a műszaki mentést. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában