Baleset történt Mórahalomnál, az autóban két kisgyerek is utazott - Galéria, Videó

delmagyar.hu

Fotó: Donka Ferenc

Baleset történt Mórahalomnál a II. körzet helyszínen. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra. 

Olvasható a Rutin oldalán. 

FRISSÍTÉS:

Egy embert a tűzoltók szabadítanak ki az egyik járműből.
Karambolozott egy kamion és egy személygépkocsi az 55-ös főúton, Mórahalom közelében. Egy ember beszorult az egyik gépkocsiba. Őt feszítővágóval szabadítják ki a szegedi és ruzsai hivatásos, valamint a mórahalmi önkéntes tűzoltók. Az egységek áramtalanítják a járműveket. Mentőhelikopter is a helyszínre érkezett. 

Az autó Szeged felé tartott, amikor eddig tisztázatlan okból áttért a baloldalba és frontálisan összeütközött a szemből érkező kamionnal. A szerelvény az árokba hajtott, a személyautó pedig megpördült az ütközés erejétől. A kocsiban egy édesanya és két kisgyereke utazott. Az anyuka beszorult a roncsba, őt feszítővágóval szabadították ki a szegedi és ruzsai hivatásos, valamint a mórahalmi önkéntes tűzoltók, majd átadták a mentőknek, majd áramtalanították a járműveket. A légimentők is a helyszínre érkeztek, akik helyszíni ellátás után, stabil állapotban szállították kórházba az asszonyt. Úgy tudjuk, a kisgyerekeket a szegedi klinikára vitték a mentők. A mentési munkálatok idejére a hatóságok teljes szélességében lezárták a főutat. A baleset körülményeit a Szegedi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában