Csalással jutott be a Csongrádi házba és ellopta a mobilt

A Csongrádi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki alkalmi ismerőse mobiltelefonját lopta el Csongrádon.

delmagyar.hu

Illusztráció.

Fotó: KISS ANNAMARIE

A megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövető 2023. április 14-én délelőtt vashulladék felvásárlást színlelve jutott be a sértett házába Csongrádon. A csanyteleki férfi az idős tulajdonos figyelmetlenségét kihasználva elrakta a mobiltelefonját, majd mivel nem született megállapodás a vásárlásban, távozott a helyszínről. A rendőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett tolvajt, akit még aznap délután elfogtak, előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak a Csongrádi Rendőrkapitányságon.

Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást befejezték, az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték a Csongrádi Járási Ügyészség részére. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában