Frontális ütközés Mórahalomnál

delmagyar.hu

Kerítésre dőlt egy nagy méretű fa Makón. Kedden délelőtt érkezett a lakossági bejelentés, a város hivatásos egysége rövid idő alatt elvégezte a műszaki mentést.

Magasban lógó, törött üvegdarabok veszélyeztették a gyalogosokat kedden Makón, a Kálvin utcában. Az egyik társasházi erkély kopolit üvege tört össze, a makói hivatásos tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően senki sem sérült meg.

Frontálisan ütközött egy teherautó és egy személyautó kedden délelőtt Ásotthalom és Mórahalom között, az 55-ös úton. A vármegyei főügyelet a szegedi és a ruzsai hivatásos, valamint a mórahalmi önkéntes tűzoltókat irányította a helyszínre. A személyautó – amelyben hárman utaztak– súlyosan összeroncsolódott. A tűzoltók egy embert, a sofőrt feszítővágó segítségével emelték ki a roncsok közül, majd átadták a mentőknek.  A műszaki mentés idején teljes útlezárás volt érvényben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában