Helyi közélet

2019.10.24. 15:44

Megalakult a régi-új testület Csongrádon

Szinte változatlan formában állt fel Csongrád képviselő-testülete, mindössze két új képviselő tett esküt a Városházán, kilencen már az előző öt évben is irányították a várost.

M.A.

Csongrád – Felesküdött a város új képviselõ-testülete. Fotó: Majzik Attila

Az alakuló ülés elején Kurucz Ferenc, a választási bizottság elnöke számolt be munkájukról. Elmondta, mind a jelöltek, mind a választók „felnőtt módjára” viselkedtek, intézkedést igénylő esemény nem történt.

Az újraválasztott polgármester, Bedő Tamás megköszönte a választásban résztvevők munkáját és a szavazáson résztvevőknek, hogy éltek állampolgári jogukkal. – A testület szinte változatlansága azt mutatja, a lakosság egyfajta folytonosságot, a polgármester-jelöltekre leadott szavazatok kis különbsége pedig azt jelenti, hogy némi változást is szeretne – állapította meg a polgármester. – Nem járunk zárt fülekkel és csukott szemekkel, nyitottak vagyunk a jó ötletekre. Egyben mindenki egyetért, Csongrádnak tovább kell fejlődnie – szögezte le Bedő Tamás.

A polgármester munkáját ezentúl két alpolgármester, Cseri Gábor és Gyovai Gáspár segíti majd, az előző ciklus négy bizottsága helyett azonban csak három fog működni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában