Kampány a mellrák megelőzéséért

2020.02.12. 13:03

Alapítványnak gyűjtöttek

A vásárlóknak köszönhetően 753 ezer forint gyűlt össze.

delmagyar.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Phovoir

A mellrák az egyik leggyakoribb daganatos megbetegedés. Korai stádiumában kezelve nagyon jók a gyógyulási esélyek, a Pingvin Patikák ezért is elkötelezett a nők egészségvédelmében. Mint megtudtuk, októberben, a mellrák elleni küzdelem hónapjában, valamint novemberben és decemberben is minden megvásárolt Tropy Szépségvitamin árából 500 forintot a Mamma Mia egészséges emlő program számára ajánlottak fel. A vásárlóknak köszönhetően 753 ezer forint gyűlt össze.

A szegedi Kelemen János Alapítvány által működő program küldetése, hogy részt vegyen az emlőrák leküzdésében, és segítse a nők széles körű tájékoztatását. Célja, hogy módszereit alkalmazva az emlőrákos betegek egyenlő eséllyel jussanak a szükséges magas szintű, személyre szabott diagnosztikához, kezeléshez és az ellátásban részt vállaló szakdolgozók, betegsegítő önkéntesek támogatásához. A Pingvin Patikáktól kapott támogatást a Mamma Mia egészséges emlő program további működtetésére, fejlesztésére fordítják.

A Pingvin Patikákat működtető Pharmainvest Zrt. többségében nőket foglalkoztató cég lévén úgy érzi, méltón helytállt a mellrák elleni küzdelemben. A kampány sikerességét a patikákban dolgozók a vásárlók felé nyújtott kommunikációjukkal támogatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában