Másfél hónap után beszélhettek családjaikkal

2020.02.15. 20:01

Gabi telefonálási lehetőséget nyert

Telefonhívásért küzdöttek tegnap este az Exatlon Hun­gary játékosai, amelyet végül a Bajnokok nyertek meg. Ebben kiemelt szerepe volt a szegedi Busa Gabriellának is.

T. K.

Busa Gabriella nyerte meg csapatának a lehetőséget a videóhívásra.

Forrás: TV2

Egyedülálló ajándékért küzdhettek az Exatlon Hungary játékosai a tegnap esti adásban: közel másfél hónapnyi távollét után a napi játékban győztes csapat tagjai felvehették a kapcsolatot szeretteikkel. A lehetőség napok óta foglalkoztatta a versenyzőket, így a két szegedi lányt is. A Kihívók csapatát erősítő Cservenák Alexandra nagy vágya volt, hogy beszélhessen beteg nagymamájával, mégis úgy nyilatkozott, ha ezt a lehetőséget csapatuk kapná meg és csak egy ember élhetne vele, Dorcinak ajánlaná fel, szerinte ugyanis legfiatalabb játékosként neki van erre a legnagyobb szüksége. A Bajnokok egyik legeredményesebb játékosa, Busa Gabriella ugyanakkor attól tartott, hogy egy ilyen beszélgetés után csak még jobban fájna a szíve, hiszen így is minden nap családjára gondol.

Busa Gabriella nyerte meg csapatának a lehetőséget a videóhívásra.

Fotó: TV2

A tegnap esti játék végül minden eddiginél szorosabb eredményt hozott: a Bajnokok óriási hátrányból fordították meg az állást, majd döntetlenre hozták ki, így a hirtelen halál döntött a végeredményről. A csapatok által kijelölt legerősebb lány és fiú csapott össze. A Bajnokoknál Gabi volt az egyik érintett játékos és a döntő pontot az utolsó körben végül ő szerezte meg. Ő választhatott a telefont és a videóhívást rejtő csillagok közül, és végül a videóhívásba trafált bele, így társaival együtt nem csak hallhatta, láthatta is szeretteit.

– Jobban izgultam, mint egy-egy futam előtt. Nagyon jó volt a húgomat, Andreát látni és hallani. Megnyugodtam és feltöltött, hogy otthon minden rendben. Így semmi mással nem kell foglalkoznom, csak, hogy minél több pontot szerezzek a csapatnak – foglalta össze élményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában