Helyi közélet

2020.03.16. 14:50

A Szegedi Vízmű Zrt. szünetelteti a vízkorlátozást és a szolgáltatás felfüggesztését

Nem lesz vízkorlátozás tartozás esetén sem ott, ahol a szolgáltatás felfüggesztése még nem történt meg. Azonban, ügyfeleket nem fogadnak.

delmagyar.hu

Szeged 2019.06.28. Szegedi Vízmû Zrt. képen: Fotó: Török János - Délmagyarország - DM

Fotó: Torok Janos

Tekintettel arra, hogy a koronavírus járvány terjedésének a lassításában a higiénés előírások betartása kiemelt jelentőséggel bír, a Szegedi Vízmű Zrt. szünetelteti a lakossági felhasználók esetében a vízkorlátozást, és a szolgáltatás felfüggesztését a szolgáltatási területén. Az intézkedés visszavonásig marad érvényben.

A vízkorlátozás szüneteltetése nem csak a védendő fogyasztókat érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van, azonban nem vonatkozik azokra a fogyasztási helyekre, ahol a vízkorlátozást, szolgáltatás felfüggesztést már – a jelen intézkedés meghozása előtt – alkalmaztak.

Az Szegedi Vízmű Zrt. is folyamatosan nyomon követi a járvány alakulását, és – szükség szerint – további intézkedéseket teszünk, melyekről haladéktalanul tájékoztatjuk ügyfeleinket.

A vírus további terjedésének megakadályozása érdekében személyes ügyfélszolgálati irodájuk a további rendelkezésig zárva tart. Arra kérik ügyfeleiket, hogy a személyes ügyintézés helyett vegyék igénybe a telefonos (62/558-855) vagy az elektronikus (www.szegedivizmu.hu) ügyintézési lehetőségeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában