Nekik is jár a taps

2020.03.23. 16:12

Gondoljunk azokra is, akik tisztán tartják utcáinkat

Az egészségügyben, tömegközlekedésben, kereskedelemben, rendvédelemben és futárszolgálatban dolgozók mellett most a munkások egy újabb veszélyeztetett csoportjára hívta fel a figyelmet a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. A szemétszállítók és a köztisztaságért felelő dolgozók sem maradhatnak otthon ezekben a napokban.

delmagyar.hu

Forrás: delmagyar.hu

Ezek a munkások a vészhelyzet ellenére nap mint nap elszállítják a hulladékot és takarítják az utcákat. A társaság arra kéri a lakosságot, kedves gesztusként integessenek a kukásautóknak és a köztisztasági dolgozóknak, ezzel is megköszönve munkájukat.

A főváráson kívül természetesen mi is megköszönhetjük tevékenységüket hasonló jelzéssel.

 

Olvassa el az összes a témában írt cikkünket a következő linken: Friss megyei hírek a vírussal kapcsolatban.

Ingyenesen hívható a magyar ügyeleti központ

Az ügyeleti központ e-mail-elérhetősége: [email protected]. A beérkező elektronikus levelekre a lehető legrövidebb időn belül ellenőrzött, hiteles választ küldenek.

A 06-80-277-455 és a 06-80-277-456 számú, ingyenesen hívható információs vonalakra kezdeményezett hívásokat a nap 24 órájában az ügyeleti központban fogadják a Nemzeti Népegészségügyi Központ munkatársai.

A kormány koronavírussal kapcsolatos hivatalos Facebook-oldalán és a koronavirus.gov.hu kormányzati honlapon hiteles és naprakész tájékoztatás található a fertőzésről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában